Elitfotbollsutbildning

Fotbollstalanger, så väl killar som tjejer, kommer till gymnasiet i Degerfors för att utvecklas i en lugn och harmonisk miljö. I samarbete med Degerfors IF erbjuder vi en fotbollsutbildning som håller högsta nationella nivå. Här utvecklas du socialt och vässar såväl spelförståelse som teknik under ledning av högutbildade instruktörer och lärare. Vi erbjuder Nationell Idrottsutbildning NIU mot fotboll i samarbete med Degerfors IF.

Information gällande NIU och antagning inför läsåret 2023/2024

Tisdag 8/11 är det öppet hus hos oss på Degerforsgymnasiet, det börjar 18.00 på skolan. Du kommer då kunna kolla in skolan, prata med lärare och även elever om de olika programmen som går att välja i kombination med NIU hos oss.
I samband med öppet hus finns det även möjlighet att prova på och träna fotboll med oss, träningen kommer starta kl.19.30 i Stora Halla eller på Stora Vallas Konstgräsplan, samlingen är oavsett 19.30 i Stora Halla. Möjlighet för ombyte finns.

https://akademi.degerforsif.se/en-dag-pa-akademin/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

https://akademi.degerforsif.se/broderna-fransson-om-tiden-i-degerfors/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

https://akademi.degerforsif.se/spelarnas-tankar-om-akademin/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

https://akademi.degerforsif.se/adam-carlen-gick-hela-vagen/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

Ansök här: SvFF Gymnasieansökan (svenskfotboll.se) Länk till annan webbplats.

Ansvarig: Jesper Swedlund
Kontakt: jesper.swedlund@degerforsif.se

Vilka program kan kombineras med elitfotbollsutbildning?


Du kan kombinera din elitfotbollsutbildning med följande program:

Barn- och fritidsprogrammet Länk till annan webbplats.

Bygg- och anläggningsprogrammet Länk till annan webbplats.

Ekonomiprogrammet Länk till annan webbplats.

Försäljnings- och serviceprogrammet Länk till annan webbplats.

Samhällsvetenskapsprogrammet Länk till annan webbplats.

Kontakta oss

Följ oss